Mikä tekee neheristä parhaan valinnan

Neher Insektenschutz tavaramerkki antaa takuun siitä, että asiakas ei saa minkä tahansa tuotteen, vaan tässä tuoteryhmässä tiukan saksalaisen standardin vaatimukset täyttävän tuotteen.

Palkittu Neher kuuluu noin 250 saksalaisen korkeasti arvostetun ja brändiksi kehittyneen tuotteen joukkoon, jossa ovat mukana mm. Tempo-nenäliinat tai Steiff-nallet. Arvostetut tavaramerkkiasiantuntijat ovat valinneet Neherin hyönteissuojan vuosisadan tavaramerkiksi omassa hyönteissuojien tuoteluokassa.

Saksalaisen kustantamon Deutsche Standards EDITIONEN kirjassa ”Vuosisadan tavaramerkit” kerrotaan tunnettujen saksalaisten tavaramerkkien tarinat, jotka antavat samalla vaikuttavan yleiskuvan Saksan talouden vakaudesta. Kirja ja palkinto luovutettiin 24.11.2015 Berliinissä Ludwig Loewe Höfe’s Loewe-salissa.

Neher-järjestelmä. Saksan merkittävin tavaramerkki hyönteisverkkojen valmistovissa

Neher on mittojen mukaan valmistettujen hyönteissuojajärjestelmien valmistovin edelläkävijä ja yrityksestä on vuosien myötä tullut alan markkinajohtaja Saksassa. Miksi? Koska Neher-hyönteissuojajärjestelmät tarjoavat parasta laatua oikeudenmukaisella hintatasolla ja antavat käyttäjilleen luotettavan suojan häiritseviltä hyönteisiltä useiden vuosien ajaksi.