Meistä

Me tarjoamme suojan ei-toivottujen hyönteisten ovien ja ikkunoiden kautta sisään tunkeutumiselta.

Me kuuntelemme ja neuvomme asiakkaita, tarjoamme vakiotuotteiden sijaan räätälöityjä ratkaisuja paikalleen asennettuna. Käytettävät materiaalit on tuotu Saksasta Neherin tehtaalta ja tuote valmistetaan asiakkaalle mittatilaustyönä Virossa. Meidän tuotteet ovat innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä. Neher tuo kotiisi raikkaan ilman ja parantaa viihtyisyyttä!

Neher on Saksan tunnetuin hyönteisverkkojen valmistaja. Meidän tuotteita ovat mm.:

  • hyvin ohut, mutta hyvin repeytymisen kestävä Transpatec hyönteisverkko, jossa on kilpailijoiden tuotteisiin verrattuna jopa 140% verran parempi ilmanläpäisevyys;
  • Allergikoille suositeltu Polltec-siitepölyverkko ECARE-laatumerkillä, joka estää jopa 99%:sti nurmikkokasvien ja koivun siitepölyn tunkeutumisen sisätilan, mutta ei estä tuulettumista;
  • Sähkömagneettisäteilyn vähentämiseen tarkoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja suojakerroksella käsitelty E-smog verkko on hienon langan ansiosta erittäin läpinäkyvä. Meidän ajattomasti muotoiltujen hyönteisverkkojen valmistuksessa on huomioitu kuluttajan erilaiset tarpeet. Verkkoja on helppo asentaa ja käyttää.

Nämä ominaisuudet varmistavat ikkunoiden ja ovien paremman läpinäkyvyyden myös hyönteisverkon asentamisen jälkeen ja rakennuksen ulkomuoto pysyy ennallaan. Tuotteet ovat säänkestäviä ja pitkäikäisiä. Kaikki hyönteisverkot voidaan asentaa ikkunoihin ja oviin sopiviin, liukuovikehyksiin.